اتصال remote SIP به سانترال پاناسونیک مدل KX-HTS32
درود بر شما
بنده یک سانترال هیبریدی KX-HTS32 در شبکه خود دارم.
پورت WAN1 را به سوییچ متصل کردم و یک IP توی رنج شبکه خودم بهش دادم. فایروال خاموش و دسترسی از طریق وب به سانترال برقرار هست.
یکی از داخلی ها را توی حالت SIP تنظیم کردم. نام کاربری و رمز عبور را براش تنظیم کردم و Phone Location را روی حالت Remote قرار دادم.
حالا با تلفن fanvil و یا سافت فون portsip که میخوام متصل بشهم 404notfound دریافت میکنم.
توی حالت دوم اومدم و NAT Traversal را روی FIXED IP گذاشتم و IP پابلیک خودم را قرار دادم و سعی کردم از طریق IP پابلیک خودم بهش متصل بشم ولی باز همچنان با خطای 404 Not Found روبرو شدم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند که آیا این سری از سانترال های پاناسونیک ترفند خاصی دارند برای ارتباط!؟
با تشکر
1 پاسخ
درود
چون به پاسخ رسیدم گفتم راهکار را بیان کنم.
بایستی فیلد Username حتما به فرمت username@serverIP پر شود. و بعد در قسمت Authentication Name از username استفاده گردد.
اشکال من این بود مشابه سایر IPPBXها و یا ایزابل قسمت Username را بدون آدرس سرور میزدم که تو پاناسونیک به خطا میخوردم.
سرافراز و مانا باشید.