0
راهنمایی در خصوص رفع نویز خط تلفن
سلام دوستان
من به تازگی اینترنتم رو از ADSL به VDSL تغییر دادم و نزدیک دو هفته هست که بعد حدود 6 ساعت سرعت دانلودم به 0.1 مگ میرسه. درصورتیکه در حالت عادی حدود 40 مگ هست. وقتی مودمم رو ریست میکنم مشکل برطرف میشه ولی بعد از حدود 6 ساعت باز تکرار میشه.
با مخابرات صحبت کردم که گفتن خط نویز داره و VDSL خیلی به نویز حساسه. و اومدم مودم رو مستقیم به کابل ورودی ساختمان وصل کردم. سرعتم از حد معمول بیشتر شد تقریبا دانلود حدود 52 مگ شد. و مقدار SNR Margin هم از 6.2 به 6.1 تغییر کرد. مدل مودمم هم DSL-AC55U هستش.
داخل خونه از کابل تلفن 4 رشته ای معمولی استفاده کردم. میخواستم بدونم آیا مشکل از کابل داخلی هست؟
اگه مشکل از کابل هست پیشنهاد می کنین از چه نوع کابلی استفاده کنم؟
البته این رو هم باید بگم که بنا به دلایلی نتونستم کابل تلفن رو به صورت یک تکه بکشم و حدودا کابل 4 یا 5 بار تکه شده. البته طول کابل هم حدودا 15 متر هست.
2 پاسخ
0
سلام دوست عزیز
یکی از دلایل نویز خط تلفن استفاده از کابل کشی تلفن به چند تکه است
شما می توانید از یک دستگاه کوچک بنام splitter استفاده کرده و یک کابل تلفن از خط اصلی به یک سر splitter , وصل کنید سپس یک کابل rj11 از splitter به مودم خود متصل کنید در اینصورت نویز کمتر می شود
0
سلام
تنها راه کار موثر استفاده از کابل یک تکه با جنس مس که فویل محافظ داشته باشه هست به غیر این روش هیچ روشی جواب نخواهد داد
همینطور اگه از سرداخله خط به ترمینال یا ترمینال کروز وصل شده بهتره دو سیم باهم بدون ترمینال وصل بشن
در نهایت snr 6 کم هست