اینترنت دار کردم روتر میکروتیک با ای پی استاتیک
سلام و خسته نباشید
بنده یه دستگاه دارم که شرکت مخابرات وصل کرده و نوعی مودم هست که بصورت بریج کار میکنه
و یک روتر برد میکروتیک دارم
+ آی پی استاتیک
میخوام این مودم رو اینترنت دار کنم متاسفانه در کانکشن pppoe آی پی آدرس لوکال یه آی پی آدرس داینامیک میگیره و من اینترنت ندارم
چجوری میتونم ای پی استاتیک رو در تنظیمات pppoe وارد کنم ممنون
3 پاسخ
یه چیزی یادم رفت بگم وقتی ای استاتیک مخابرات لیست ای پی ها نیافتاد و یه ای پی داینامیک از مخابرات افتاد به پشتیبانی 2020 تماس گرفت یه ریست زدن و بعدش ای پی استاتیک افتاد ولی بازم هم به نت نه از داخل روتر نه از شبکم دسترسی نداشتم
مودم رو pppoe دستی میکنن و pppoe رو روی روتر میسازن آیپی استاتیک روی مودم داره روت میشه ؟؟؟
سلام مهندس خوبین ممنونم بابت پاسختون
مهندس من یه تاریخچه مختصری میگم اطلاعات دستتون باشه که بدونید سیستم به چه صورت کار میکنه
این سیستمی که الان در شبکه من وجود داره به این صورت هست که قبلا برای این شبکه که میخواستن اینترنت براقرار کنند یک آی پی استاتیک خریداری شده از مخابرات یعنی isp و یک مودمی که اینترنت رو از فیبرنوری میگره و در حالت بریج هست و از طریق کابل اترنت به یک مودم میکروتیک وصل شده و داخل مودم میکروتیک کانفیگ اینترنت دار کردن روترمیکروتیک و انتقال این اینترنت که داخل میکروتیک برقرار شده به شبکه از طریق یه پورت دیگه انجام شده ( به روش ای پی استاتیک که از مخابرات گرفتن pppoe).
الان من رمز این روتر میکروتیک رو ندارم یعنی وارد میکنم درست کار نمیکنه و وارد روترمیکروتیک نمیشه ببینم چه کانفیگی داده شده
به هر حال من رفتم یه روتر میکروتیک rb750gr3 خریداری کردم و اومدم طبق اموزش های اینترنت بود اولش اومدم اینترنت فیش internet رو همون ether1 براش یک کانکش pppoe ایجاد کردم و یوزر پسورد مخابرات رو نوشتم و اپلای زدم و اوکی.
بعدش یک ادرس به صورت داینامیک (D) به لیست آی پی های روتر میکروتیک اضافه شد ولی ما یک ای پی استاتیک داریم برای اینترنتمون که با این ای پی که لیستادرس ها افتاد کلا متفاوت بود در صورتی که همون اولش باید ای پی استاتیک ما در لیست ای پی ها می افتاد . بعد این اتفاق من رفتم از قسمت tools و ping گوگل رو پینگ کردم هم با ای پی و اسم دامنه ولی کلا time out داد در صورتی که وقتی مخابرات خودش یه ای پی داینمایک اختصاص داده و نشان دهنده برقراری ارتباط روتر میکروتیک من با isp هست چرا اینترنت نیومده به روتر میکروتیک من ؟!!!!
حتی تیک add default routes هم زده بودم .
بعدش گفتم به هر حال اینترفیسی که رابط بین روتر و شبکه کابلی هست یه ادرس IP هم رنج شبکه بدم و براش یک رول نت بنویسیم .
رول نت رو هم نوشتم و اومدم با لپ تاپی که هم رنج کردم با ای پی شبکم کابل مستقیم وصل کردم به پورت میکروتیک گوگل رو پینگ کردم بازم به اینترنت دسترسی ندارم.
ای دی تلگرام : t.me/errorlinker
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.