مشکل با چراغ LED روی هارد دیسک سرور HP
سلام.من یک سرور دارم که یکی از هارد هاش چراغ نارنجی شده بود و چشمک میزد ولی موردی نداشت و کار میکرد.الان ثابت شده و نمیتونم به سرور ریموت بشم.ولی پوشه اشتراک روی سرور ازطریق آدرس باز میشه.من تازه این سرور هارو قبول کردم و به من گفته شده که روش رید 5 نصبه ولی مطمئن نیستم.لطفا به من بگید که چطور میتونم مطمئن بشم که روش رید نصبه یا نه و اینکه چطوری باید هارد معیوب رو با درست عوض کنم؟اگر با عوض کردن هارد سرور بالا نیاد میشه دوباره هارد قبلی رو گذاشت سر جاش؟؟؟
7 پاسخ
الان هیچ چراغی از هارد ها قرمز نشده ولی چند روز پیش چراغ دوتا از هارد ها به رنگ نارنجی شد و شروع به چشمک زدن کرد ولی سرور همچنان بالا میاد و کار میکنه.من شنیده بودم اگر در raid 5 دوتا هارد نارنجی بشه کار تمامه ولی الان سرورم بالا میاد و اطلاعات سر جاشه.اگر کسی میدونه مشکل سرور من چیه لطفا راهنمایی کنه.نمیدونم مشکل از هاردهاست یا از سرور
تو رید 5 هاردهای شما تحمل خطای یک هارد دارن یعنی اگه یکی از هاردها خربا بشه و بسوزه اطلاعات از بین نمیره ولی اگه 2 هارد از بین بره کل اطلاعات نابود میشه.
اون هارد که چراغش قرمز با یک هارد مشابه عوض کنی مشکلت حل میشه.
یک سرور مدل HP DL380 G6 هست که 5 تا هارد SAS 146 گیگ روش نسبه
ببینید دوست عزیز کار کردن با تنظیمات مربوط به رید نیاز به دقت و اشنایی با این تجهیزات داره ! قبل از هر چیزی هر اطلاعات مهم و لازمی که روی این سرور دارید را بک اپ بگیری تا در آینده دچار مشکل نشوید ! دوما اینکه تنظیمات رید با توجه به نوع سرور (HP, Dell,..) متفاوت دیده میشه اما در کل هنگام روشن کردن سرور باید کلید های ترکیبی برای مشاهده و دیدن جزئیات رید را بزنید که با توجه به نوع سرور متفاوت هست ! اگر دقت کنید هنگام روشن کردن سرور ، خود سرور راهنمایی لازم برای انتخاب کلید های ترکیبی جهت ورود به صفحه رید را به شما خواهد کرد و در آنجا میتوانید نوع و وضعیت رید و هارد های خود را ببینید ! رید 5 هم این امکان را دارد که شما هارد جدید قرار بدین ( به شرطی که حد اقل 2 تا هارد دیگه سالم باشه !) و خودش مکانیسم Repair را انجام بده که البته باز با توجه به اینکه ایا سرور شما قابلیت Hot Plug دارد یا نه این نکته متفاوت هست ( که اکثرا این امکان روی هارد های Scsi وجود داره !) در کل قبل از هر کاری اطلاعات را بک اپ بگیرید که بعدا جبران اشتباهتون خیلی سخت تر خواهد شد !
سلام و ببخشید
منم یه سرور HPدارم و اطلاعاتی از سرور در حد نعمولی و ابتدایی دارم. یه چراغ هارد سرورم بصورت نارنجی چشمک زن هست. ممنون میشم بفرمایید چیکار کنم تا مشکلم بکل حل بشه و یا اگه جزوه و فایلی هست بفرمایید تا خودم بخونم و برطرفش کنم
سلام
اطلاعات پایه ای و ابتدایی راجع به سرور رو ندادین
مدل، سازنده و...
در نهایت به سایت سازنده سرور مراجعه کرده یا داکیومنتهای مربوطه رو حتما نگاهی بندازید
موفق باشید
نارنجی یعنی اطلاعات هنوز وجودداره ولیهر چهسریعتر بهتره که هارد عوض بشه