در راه اندازی اینترانت منو راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟!!!!!
با سلام خدمت ITPROهای عزیز
ما یه مرکز هستیم که 6 تا شهرستان در سطح استان عضو(زیر مجموعه) ما هستند .من برای ارتباط مکاتبات اداری از مخابرات پیگیر شدم اونا گفتن که اگه بخوای هزینه کمتری بدی ما میتونیم برای شما و شهرستانهاتون خط اینترانت راه اندازی کنیم اینم میدونم که یک روتر باید در مرکز و به تعداد شهرستانهای زیرمجموعه هم میشه با مودم ADSL میتونیم راه اندازی کنیم.
1- سوال من اینه که بفرض اینترانت که راه اندازی بشه ما به چه صورت میتونیم با هم نامه یا فایل هامونو بفرستیم ؟ منظورم user agent ی باید باشه که این کارو انجام بده این واسم سوال شده که از چه طریقی میشه این کارو انجام داد ؟
2- یعنی باید از طریق VPN یا WEBیا ..انجام بشه؟
اگه میشه راهنمای کنید ممنون
5 پاسخ
VPN Site to Site گزینه خوبی میتونه براتون باشه
ممنون از راهنماییتون بزارین بررسی کنم اگه مشکلی بود مجدد PM میزارم
اینجا سوالی که برام پیش اومده اینه که فرض کنیم ارتباطمون برقرار شده برای رد وبدل کردن باید file transfer کنیم؟
با سلام
وقتی شما از مخابرات Intranet میگیری بهتون دوتاip میدن.که یکی رو مودم set میشه و یکی هم تو کامپیوتر(البته میتونه روتری باشه که به مودمتون وصله).
وقتی شما تو چندتا شهر ip اینترانت داشته باشین پس میتونین به شبکه اینترانت وصل بشین و همه سرورهایی رو که تو اینترانت publish شدند رو ببینین.
پس شما همه شهرستانا رو خیلی راحت میتونین ping بکنین و با اونا ارتباط داشته باشین.اگر هم میخواین که هیشکی بجز اون مراکز خودتون تو شهرستانا نتونن شما رو ببینن یا ping بکنن فقط برا ip اون شعبه هاتون route بنویسین.