50٪ تخفیف روی تمام دوره‌ها!
پایان تخفیف تا:
مشاهده دوره‌ها
0

اطلاعاتی درمورد اینترانت

با سلام خدمت دوستان و پیشاپیش تبریک سال نو،می خواستم اطلاعاتی درمورد اینترانت بدست بیارم که کامل بشه مفهوم اینترانت رو فهمید، چون یکی از دوستانم که در شرکتی مشغول به کار بودن سوالی کردن و من خیلی اطلاعاتی در مورد اینترانت نداشتم نتونستم کمکشون کنم ، مثلا سوالش این بود ، شرکتشون چند تا شعبه تو کشور داره که از اینترانت استفاده میکنند و توی شعبه شیراز از ساعت 18 الی 21 سرعت کاهش پیدا میکنه احتمال میداد به خاطر بحث جمع بندی اطلاعات باشه و حجم کار میره بالا و پهنای باندشون هم 1MB بود و امکان افزایش پهنای باند هم وجود نداره چون ظرفیت پر شده تقریبا چه راه حلی می توان برای این موضوع عنوان کرد؟

پرسیده شده در 1392/12/27 توسط

9 پاسخ

0

با سلام

با توجه به اینکه امروزه شبکه های بانکی خدمات اینترنتی را در اختیار عموم قرار می دهند، این گونه شبکه ها در دسته بندی Intranet قرار می گیرند یا Extranet؟

پاسخ در 1394/03/28 توسط
0

شاتل بود میشه توضیح کوچیک هم بدین که چطوری داره سیستمشون کارمیکنه ممنون میشم مختصر باشه

پاسخ در 1392/12/27 توسط
1

اینترانت شبکه‌ای رایانه‌ای است که از زبان مشترک ارتباطی شبکه جهانی اینترنت برای تبادل داده‌ها استفاده می‌کند و تمام خدمات اینترنت، از جمله پست الکترونیکی ، وب،انتقال فایل (FTP)، گروه‌های خبری و ... را در شبکه‌ای اختصاصی برای استفاده‌کنندگان مشخص آن شبکه ارائه می‌دهد و لزومآ به اینترنت متصل نیست.

نمیشود گفت از مودم خاصی استفاده میشود. بعضی از اینترانت ها که فاصله دارند از گیرنده های و فرستنده های رادییوی و بعضی ها از فرستنده های و گیرنده های دیجیتال و یا انالوگ استفاده میکنند بسته به نیاز شرکت یا موسسه این موضوع شکل میگیرد.

پاسخ در 1392/12/27 توسط
0

برای اینترانت چه مودم های استفاده میکنن آیا فرقی داره؟

برای اینترانت چه مودم های استفاده میکنن آیا فرقی داره؟
||http://network.tosinso.com/files/get/96f8df60-a2e5-4358-91f5-28b0bc2abc8f||
چطوری کار میکنه شکل بالا مثلا یکی از شعبه اینطوری بود

چطوری کار میکنه شکل بالا مثلا یکی از شعبه اینطوری بود

پاسخ در 1392/12/27 توسط
1

شبکه های بانکی هم اینترانت هستند و هم اکسترانت چون شبکه ایزوله جداگونه ای برای خودشون دارن.

پاسخ در 1394/03/28 توسط
6

الان دو تا سئوال مطرح کردید ، بهتر بود هر کدوم رو در قالب یک تاپیک جداگونه مطرح می کردید اما به هر حال ، به تعاریف زیر دقت کنید براحتی مفهوم اینترنت و اینترانت و اکسترانت و امثال اینها رو درک خواهید کرد ، خیلی باب هست که بین این مفاهیم اشتباه ایجاد میشه مخصوصا تفاوت LAN و اینترانت و پیرو همین مسائل :

  1. شبکه اینترانت یا Intranet شبکه ای هست کاملا خصوصی برای یک سازمان یا یک شرکت ، این شبکه براش چیزی به نام اندازه و محل مهم نیست فقط مهم این هست که سرویس عمومی نداشته باشه و فقط کاربران خود سازمان بتونن ازش استفاده کنند ، برای مثال اگر شما شبکه ای داشته باشید که یک اتاق رو شامل بشه و 10 تا کامپیوتر باشه اما به دنیای خارج سرویسی بصورت عمومی ارائه نده این شبکه Intranet خواهد بود ، با همین وضعیت اگر در سطح کشور یک شبکه بانکی وجود داشته باشه حتی شعبات خارج از کشور ، اما با توجه به اینکه این شبکه بانکی هیچ سرویس عمومی در اختیار مردم قرار نمیده میشه بهش گفت این هم اینترانت هست ، طبیعی هست که شما هر سرویسی که در شبکه دارید رو می تونید در سطح اینترانت سازمانیتون هم داشته باشید.
  2. شبکه اکسترانت یا Extranet شبکه ای هست که تقریبا مشابه شبکه Intranet هست با این تفاوت که این شبکه حداقل یک سرویس اینترنتی یا عمومی رو در اختیار کاربران عام قرار میده و به محیط عمومی دسترسی داره ، همون شبکه شرکت شما اگر یک وب سرور داشته باشه که به بیرون سرویس بده میشه اکسترانت چون سرویس دیگه مخصوص کاربران داخلی مجموعه نیست.پس تفاوت اصلی در شیوه سرویس دهی خصوصی و عمومی بودن هست و فرقی نداره یک شبکه LAN هست ، MAN هست یا WAN.
  3. شبکه اینترنت مجموعه ای از Extranet هاست ... همین ...

اما بحث دوم در خصوص کندی پهنای باند بود ، شما باید بررسی کنید که چه نرم افزارهایی و چه پایگاه داده هایی وجود دارند که در این میان با هم Replication انجام میدن این میتونه اکتیودایرکتوری یا SQL سرور یا هر چیز مشابهی باشه ، با توجه به اینکه امکان افزایش پهنای باند ندارید می تونید برای Replication های خودتون زمان تعیین کنید که مثلا نصفه شب و یا طی وهله های زمانی با فشار کاری کم انجام بشه.

پاسخ در 1392/12/27 توسط
0

برای راه اندازی اینترانت نیاز به نرم افزار خاصیه یا نه فقط اون نرم افزار های که مد نظرشونه رو مثلا روی یک citrix قرار میدن؟

و منظور از IP Valid یعنی هرکی بخواد از اینترانت شرکت استفاده بکنه باید داخل چیکار کنه دقیقا؟

دو تا IP رو خوب متوجه نشدم مگه چند تا IP از ISP میگیره یا 1 IP ؟

پاسخ در 1392/12/27 توسط
0

از چه سرویس دهنده ای اینترنت میگیرن؟ پارس آنلاین یا شاتل و ....

پاسخ در 1392/12/27 توسط
5

سلام و همینطور عرض تبریک به مناسبت سال نو.

به طور خلاصه، اینترانت یک اینترنت کوچک و خصوصی هستش. اینترنت همونطور که میدونین مالکی نداره و عمومی هستش.

حالا فرض کنین شرکتی دارین که در سراسر کشور شعبه داره. این شرکت قراره که یک شبکه داخلی کوچیک داشته باشه که در طول کشور گسترده باشه. کاری که اینترانت میکنه این هستش که یک انگار یک نسخه کوچیک ار اینترنت برای این شرکت فراهم میکنه. البته اینترانت کاملا خصوصی و سازمانی هستش.

باز هم به طور خلاصه، اینترانت یه LAN کوچک هستش که پروتکل های اینترنتی مثل HTTP ، FTP و SMTP در اون پیاده سازی شدن تا یک محیط ساده تر و یکپارچه تر رو برای شما فراهم کنن.

توضیح دیگه اینکه اینترانت شرکت A برای کاربران شرکت B قابل دسترسی نیست. چون قرار هست که خصوصی باشه و نه عمومی.

توضیح فنی تر اینکه شرکت فراهم کننده اینترانت، در هر شعبه ای که قرار هستش به اینترانت وصل باشه، 2 تا IP اختصاص میده. 1 IP داخلی که داخل ISP هستش (این IP معمولا Valid) هستش. و 1 IP خصوصی که به شرکت شما میده. ISP میاد این IP های داخلی خودش رو با هم یک شبکه خصوصی میکنه. به این طریق تمام شعبه های شرکت شما از طریق ISP به هم وصل میشن. حالا شرکت شما میاد IP هایی که از ISP تحویل گرفته رو با توجه به IP Planning خودش، استفاده میکنه. یعنی شما عملا یه شبکه خصوصی (اینترانت) داخل یک شبکه عمومی (اینترنت) راه اندازی میکنین.

پاسخ در 1392/12/27 توسط

پاسخ شما