مشکل در وایرلس کالی
سلام خسته نباشید
من دیروز ویندوزکالی لینوکس2017 رو اخوده سایتش دانلود کردم هم با VMWare هم با بوت نصب کردم هر دو در پیدا کردن وایرلس مشکل دارند.
آیا راه حلی هست ؟
من این پست رو انجام دادم ولی با هر ریستارتی دوباره قطع میشه .
شما از کالی استفاده میکنید یا بکترک ؟
آیا بکترک هم این مشکل رو داره ؟
تشکر
4 پاسخ
چه به صورت بوت و دوال بوت نصب کرده باشید، چه به صورت مجازی، کالی یک سری خاص و تعداد محدودی از چیپست های وایرلس رو ساپورت می کنه، همون کارت TP-Link رو تهیه کنید مشکلتون حل میشه
من از لپتاپ استفاده میکنم منظورتون اینه که هیچ لپتاپی که روش کالی نصب شود در کالی لینوکس وایرلس نمیتونی به مودم خودت متصل شی ؟
در صورت نصب کالی لینوکس به صورت مجازی شما باید از کارت وایرلس اکسترنال استفاده کنید.
در صورتی بدون مشکل میتونید از کارت وایرلس اینترنال سیستم استفاده کنید که کالی رو به صورت دیفالت بر روی هارد لپ تاپتون نصب کرده باشید. یعنی بشه سیستم عامل اصلی.
من برای کارت وایرلس اینترنال از TP-LINK مدل TL-WN722N استفاده میکنم که این قابلیت رو هم داره که آنتنش رو تعویض کنید و مشکلی هم ندارم.
نکته : تا جایی که امکان داره از Kali linux استفاده کنید. Back Track نسخه ی قدیمیه این توزیع هستش و دیگه پشتیبانی نمیشه.
موفق باشید.
درود
اولا بگم که کالی یه نسخه امنیتی از خانواده لینوکسه، پس ویندوز نیست
دوما کالی از هر چیپست کارت وایرلسی پشتیبانی نمی کنه، بهتره یه کارت وایرلس اکسترنال تهیه کنید، کارت آلفا بهترین گزینه اس، از کارت شبکه TL-WN727N هم میتونید استفاده کنید