تخفیف های داغ در جشنواره تابستانه توسینسو تخفیف های داغ در جشنواره تابستانه توسینسو
مانده تا پایان تخفیف
مشاهده دوره ها
0

نصب دو فكس مودم روي يك سيستم

من روي يك سيستم دو تا فكس مودم دايال آپ نصب كردم و به هر كدومشون يه لاين تلفن دادم. چطوري و با چه نرم افزاري ميتونم كاري كنم كه هر دو خط آپ باشه و بتونه فكس دريافت و ارسال كنه. چون در يك زمان يك خط فعاله.

پرسیده شده در 1396/04/11 توسط

3 پاسخ

0

ممنونم isaac عزيز. مشكل من بيشتر در خصوص دو فكس مودم و دو خط مجزا هستش. ظاهرا روي يه نرم افزار مثل Fax and Scan خود ويندوز فقط ميشه با يه خط فكس كار كرد. من چون دو تا خط و دو تا فكس مودم دارم سر در گم شدم. لطفا در اين خصوص راهنمايي كنيد.

ممنونم

پاسخ در 1396/04/11 توسط
1

خب از دوتا برنامه بهره ببرین. یعنی مثلا روی یکی از خطوط با برنامه Fax ویندوز کار کنید، و روی یکی از خطوط دیگه با برنامه های متفرقه. البته خب این کار نیازمند دوتا فکس مودم هم قاعدتا خواهد بود.

پاسخ در 1396/04/11 توسط
0

با استفاده از برنامه Fax and Scan که روی ویندوز به صورت پیش فرض گنجونده شده میتونین اینکارو بکنین، و یا اینکه اگر حال نکردین با برنامه پیش فرض ویندوز، مراجعه کنید به این لینک، هفت تا از بهترین برنامه رو برای اینکار گذاشته!

پاسخ در 1396/04/11 توسط

پاسخ شما