50٪ تخفیف روی تمام دوره‌ها!
پایان تخفیف تا:
مشاهده دوره‌ها
0

مشکل با NAT پس از انتقال ISP از مخابرات به شاتل در Tunngle

با سلام خدمت اساتید ITPRO

بنده تقریبا 2 ماه پیش ISP خودم رو از مخابرات به شاتل تغییر دادم و بعضی وقتا با نرم افزار Tunngle بازی هایی مثل تام کلنسی رو به صورت انلاین توسط همین نرم افزار انجام میدادم ، از وقتی امدم شاتل همش با خطای NAT یا Network Address Translation در برنامه مواجه میشم، خیلی ها میگفتن ایراد از port forwarding هست که حتی اونم انجام دادم دیدم اصلا ربطی نداره به این مشکل تا اینکه همین مودم رو با همین تنظیماتش بردم خونه یکی از دوستان که مخابرات بودم و مودم رو فقط بخش اینترنتش رو روی خط دوستون گزاشتم و مجددا با همون لپ تاپ و همون نرم افزار وصل شدم که دیدم کامل و صحیح کار میکرد رفتم با شاتل صحبت کردم گفتن برای رفع این مشکل باید IP Static تهیه کنید ، منم نه نگفتم برای یک ماه گرفتم و الانم همه ادرس و ... بهم دادن اما این مشکل NAT در برنامه Tunngle همچنان هست و الان اطمینان دارم ایراد از شاتل هست چو ن روی مخابرات اصلا خبری از این خطا ها نیست ، دقیقا یک ماهه درگیر این موضوع هستم؛ لطفا اگه کسی در این زمینه اطلاعی داره بگه باید چکار کنم یا باید به شاتل بگم چ کاری رو خطم انجام بدم.

با تشکر

پرسیده شده در 1396/08/24 توسط

6 پاسخ

0

خیلی ممنون از پاسخ ها مفیدتون واقعا کمک کردن ، حالا سوال دیگه ای خدمتتون داشتم اینه اگر بخوام که به شاتل زنگ بزنم و بگم که باید فلان بخش رو درست کنن دقیقا باید بگم کدوم بخش و چه چیزی رو؟

پاسخ در 1396/08/26 توسط
1

مشکل از VPN Server شماست که این پیام UDP بهتون میده با تعویض VPN مشکلتون باز احتمالا حل میشه .

دلیل علمی ! ، خب واضح هست عدم کانفیگ مناسب زیرساخت اینترنت شما توسط شرکت اراِه دهنده اینترنت تون.

پاسخ در 1396/08/25 توسط
0

ارائه دهنده سرویس VPN رو عوض کنید نه نوع سرویس اون شرکت !

برا تست میتونید از این !چیزشکن! های رایگان استفاده کنید !

پاسخ در 1396/09/05 توسط
0

من VPN رو از سایت NextVpn گرفتم و انواع مدلش رو تست کردم اما همچنان با خطای Could not stablish UDP connection whit server میده دیگه هیچ راهی برای رفع این مورد بلد نیستم لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه

پاسخ در 1396/08/28 توسط
1

احتمالا با VPN به یک مجموعه بیرون از ISP خودتون مشکلتون برطرف میشه.

پاسخ در 1396/08/24 توسط
0

با سلام خدمت شما

روشی که گفتید عمل کرد ولی مشکل دیگه ای ایجاد شد اونم اینه که خطای 4-112 میده و میگه که ارتباط UDP شما پایدار نیست و از تانگل بیرون میاد، لطفا اگه میشه دلیل علمی این روش رو توضیح بدید و چرا با وصل کردن VPN مشکل اول برطرف شد ولی بجاش مشکل دوم پیش امد؟

پاسخ در 1396/08/24 توسط

پاسخ شما